Mijn favorieten

Hypotheken


Ieder zijn vak....

Omdat wij ons puur richten op makelaardij zijn wij in januari 2012 een intensieve samenwerking aangegaan met de Hypotheekshop.

Niet alleen het kopen van een huis heeft veel voeten in de aarde, het uitzoeken van een goede hypotheek is minstens zo belangrijk. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden, dat u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Het is vaak moeilijk om de consequenties van de verschillende hypotheekvormen te doorzien en vervolgens een goede beslissing te nemen. Adviseur Michel Ligthart van de Hypotheekshop zet samen met u uw wensen en mogelijkheden op een rij en zullen u helpen om de juiste hypotheek te kiezen.
 
Omdat zij werken grote gerenomeerde geldverstrekkers kunnen zij u altijd voorzien van de scherpste rente en de beste voorwaarden. U krijgt advies op maat en complete begeleiding bij het hypotheektraject. Alle financiële zaken worden u uit handen genomen, zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken zoals de verbouwing of inrichting van uw nieuwe huis. Niets staat een vlotte verhuizing nog in de weg. Voor de benodigde verzekeringen zoals arbeidsongeschiktheids- of WW bescherming, opstal- en inboedelverzekering ontvangt u van eveneens een passend advies.

Wilt u weten wat u kunt lenen?

Dan adviseren wij u om nu alvast een afspraak te maken voor een vrijblijvend hypotheekadvies. Hierdoor bent u in de gelegenheid om u vooraf rustig te oriënteren op de financiële mogelijkheden en kunt u snel handelen als uw droomhuis te koop komt.

De Hypotheekshop Zwolle Zuid is eveneens gevestigd in ons kantoor aan de van der Capellenstraat 340 te Zwolle. U kunt voor een vrijblijvend advies contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4201046.