Mijn favorieten

Even voorstellen

Na ruime ervaring te hebben opgedaan bij een tweetal makelaarskantoren in de regio vond ik (Jessica Roo) het tijd voor een eigen kantoor. Waar kan dit beter dan in de plaats waar je bent geboren en getogen.

In 2008 richtte ik ZuidZijde makelaars op met de focus op Zwolle Zuid!
Schoenmaker hou je bij je leest…. Dat is precies waarom ik me heb gespecialiseerd in de woningmakelaardij en MKB. Ik ben beëdigd Makelaar Taxateur, trots lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen) en gecertificeerd Register Makelaar Taxateur bij VastgoedCert van KEMA.

Omdat ik sinds 1998 in de Makelaardij actief ben heb ik veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van Aan- en Verkoop, Taxaties, Huur en Verhuur, Nieuwbouw en Advisering van particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen.

Ik ben een Makelaar met een groot NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) hart. Hoe trots was ik om beëdigd te mogen worden als NVM makelaar. De keuze was derhalve snel gemaakt toen ik in 2006 werd gevraagd voor een bestuursfunctie NVM regio Zwolle. In juni 2009 ben ik door de leden van mijn afdeling (een afdeling van 105 NVM Makelaars in een gebied van Elburg tot Hardenberg) gekozen als voorzitter. Een functie die ik met veel plezier en liefde voor het vak uitoefen.

Hèlen Veldman en Ellen van der Meulen Bosma zijn werkzaam als assistent makelaar. Zij hebben de nodige ervaring opgedaan in de Makelaardij en zijn middels studie en hard werken gegroeid en verstaan het vak. Uiteraard kan een buitendienst niet goed functioneren zonder een kei van een binnendienst. Graag stellen wij u voor aan Daniëlle Nijenhuis en Tom de Boer. Zij zijn het eerste aanspreekpunt op kantoor en zorgen ervoor dat al uw administratieve zaken in goede banen worden geleid. 

En heeft u dan uw droomhuis gevonden..... Dan helpen wij u tevens graag aan de voor u meest geschikte Hypotheek en verzorgen hierbij de benodigde verzekeringen. 

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet, Het team van ZuidZijde Makelaars