Mijn favorieten

Styling

Uw woning in beeld!
Uw woonhuis of appartement staat te koop of komt binnenkort in de verkoop. Uiteraard hoopt u dat uw woning snel wordt verkocht tegen een goede prijs. Heeft u daarom al aan verkoopstyling gedacht?

Verkoopstyling
Een goede presentatie van uw woning is voor het verkoopproces zeer belangrijk. De verkoop begint al op internet, veel kopers beginnen met een voorselectie van hun favoriete woningen op de diverse huizensites. Uw huis zal daarom positief moeten opvallen tussen het huidige woningaanbod.ZuidZijde Styling & Woninginrichting kan u helpen uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Verkoopstyling heeft niets met smaak te maken, maar laat potentiële kopers duidelijk de mogelijkheden van uw woning zien. Een breder publiek zal daardoor geïnteresseerd zijn in uw woning. Met een goede eerste indruk wordt de kans op bezichtigingen en verkoop aanzienlijk vergroot. Kopers moeten namelijk in de eerste minuten het gevoel krijgen dat ze thuis komen...

Meubelverhuur
Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. Dit komt omdat eventuele kopers geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Daarnaast zijn lege kamers niet uitnodigend op foto’s en/of tijdens bezichtigingen. Door de woning weer sfeervol en eigentijds in te richten, vergroot u de kans op verkoop van uw woning.

ZuidZijde Styling & Woninginrichting verhuurt kwalitatief goede, moderne meubels en accessoires. Voor meer informatie omtrent meubelverhuur kunt u contact opnemen met ZuidZijde Styling & Woninginrichting.

Kluswerkzaamheden
Qua kluswerkzaamheden is alles bespreekbaar. Van vloertjes leggen... tot schilderwerk. Wij denken graag in mogelijkheden!

Kartonnen meubelen
Voor een kleiner budget kunnen wij de woning voor u inrichten met meubels van karton inclusief bijbehorende accesoires. U geeft hiermee de kijkers een goede indruk van de mogelijkheden van uw woning.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.