Mijn favorieten

Verhuur

Wilt u een woning verhuren?

Hier komt veel bij kijken, want u doet zaken in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Welke huur kunt u vragen? Waar moet ik rekening mee houden?

Onze Makelaar bespreekt met u welke woning u wilt verhuren. De afmetingen en bijzondere eigenschappen worden genoteerd en u geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële huurder. Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Onze Makelaar is als geen ander op de hoogte van de markt en is in staat voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vast te stellen.

ZuidZijde beschikt over een database van zoekende klanten. Hierdoor bent u vrijwel zeker dat u op korte termijn een aantal potentiële huurders aangeleverd krijgt. Indien gewenst kunnen posters of raampresentaties worden ingezet. Er zijn nog meer mogelijkheden zo kan uw huurwoning ook groot en uitgebreid met alle kenmerken op www.funda.nl worden geplaatst.
 
Een bezichtiging volgt. Uw woning wordt op een professionele manier aan de huurder getoond.u neemt uiteindelijk de beslissing of u in zee gaat met de huurder. Besluit u de kandidaat-huurder te accepteren en besluit de kandidaat-huurder uw woning te accepteren? Dan is uw Makelaar onmisbaar voor de verder afwikkeling zoals het opstellen van een huurovereenkomst, het regelen van een inspectie en de uiteindelijke overdracht tussen de eventueel "oude" en "nieuwe" huurder.

Bent u geïnteresseerd in een huurwoning?

Schrijf u dan nu in voor het aanbod dit kan via het contactformulier, via mail of telefonisch op telefoonnummer 038-4605220