Mijn favorieten

Verkoop

­

Uw opdracht is onze reclame.....
­
Hoe selecteert u uw makelaar? In deze tijd is het van belang dat een makelaar actief op zoek gaat naar een koper.
Actie is reactie! Wij doen er alles aan om uw woning snel en voor een zo hoog mogelijk prijs te verkopen.
­
Er zijn veel gerenomeerde makelaars. Waarom ZuidZijde Makelaars?

Waar wij een streepje voor hebben op collega Makelaars is het feit dat ons hebben gespecialiseerd in Zwolle Zuid. Vandaar de naam "ZuidZijde". Uw Makelaar Jessica Roo is zelf vele jaren woonachtig geweest in dit stadsdeel. Hierdoor kent zij de wijk goed en heeft het zien groeien tot wat het nu is.

Sinds eind januari 2010 zijn wij gevestigd in het Winkelcentrum van Zwolle Zuid. U vindt ons tegenover China Palace. Op de begane grond van appartementencomplex Bellevue Deux zijn 3 winkelunits gerealiseerd. Wij hebben de beschikking gekregen over een unit op een schitterende locatie aan de grote parkeerplaats. Onze naaste buren zijn de Rabobank en Apotheek Boots.

ZuidZijde Makelaars en Taxateurs is een innovatief kantoor dat gebruik maakt van eigentijdse middelen om koper en verkoper bij elkaar te brengen. Veel gerenomeerde makelaars denken dat de koper zichzelf wel meldt en wachten rustig af tot er iets gebeurd. De tijd van achterover leunen is echter geweest. Kopers hebben in deze markt veel keuze derhalve is een goede aanpak van groot belang. Wij zorgen ervoor dat uw huis na grondige voorbereiding op de beste wijze wordt gepresenteerd en spreken al onze kanalen aan om u op korte termijn te voorzien van de juiste koper. Actie is reactie!

Hoezo innovatief?
Wij beschikken over methodes om uw woning een voorkeurspositie te laten krijgen op de meest bezochte site van Nederland "Funda".

Even als voorbeeld. In een stad als Zwolle staan in een prijsklasse van € 200.000,= tot € 225.000,= maar liefst 180 woningen in verkoop. Het is van belang dat u boven in de resultatenlijst zichtbaar bent anders wordt u niet gezien. Onderzoek heeft uitgewezen dat men gemiddeld 10 á 15 woningen bekijkt en dan de site verlaat. Een goede positie is daarbij van groot belang.

Een ander voorbeeld is ons klantenintranet. Onze opdrachtgevers krijgen bij het in verkoop geven van hun woning een unieke inlogcode. Met deze inlogcode kan men op ieder gewenst moment 7 dagen per week 24 uur per dag online het verkoopdossier inzien. Hier vindt men informatie over afspraken voor bezichtigingen, biedingen, fotopresentaties, brochures en een tussentijds kostenoverzicht. Hoe vaak is de woning bekeken op internet en hoe vaak is een brochure gedownload. Kortom alle ontwikkelingen inzake het huis in één oogopslag. U weet precies wat er speelt, het is tenslotte uw huis!

Goede afspraken vormt de basis voor een succesvolle verkoop. Onze Makelaar zal dan ook samen met u zorgen voor een plan van aanpak. Samen met u wordt bepaald hoe de verkoop wordt opgestart.­
­
Het is vanzelfsprekend dat er met u overleg plaats zal vinden over de gang van zaken. Uw belang is ons belang!
Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

­